Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Architectuur Informatiecentrum Alkmaar ontvangen? Schrijf je in!

AIA-programma 2017 op nieuwe locaties

 
aia-alkmaar
AIA-programma 2017 op nieuwe locaties
 
 
postadres

Voor iedereen die van architectuur houdt organiseert het ARCHITECTUUR INFORMATIECENTRUM ALKMAAR (AIA) in 2017 weer een keur aan activiteiten en evenementen.

Verspreid over het jaar zijn er architectuurlezingen door prominente vertegenwoordigers uit het vakgebied en interessante films, excursies en tentoonstellingen. Zie onderstaand jaarprogramma.

De geplande discussiebijeenkomst ‘Kansen voor de Binnenstad’ belooft een bijzondere gebeurtenis te worden. Dit event vindt plaats in de tweede helft van april in het Ringersgebouw. Deelnemers krijgen informatie over actuele tendensen in de ontwikkeling van stadscentra en zullen zich concreet buigen over planinvullingen voor bijzondere plekken in het centrum van Alkmaar.

 
 
langedijk

De AIA-Architectuurprijs wordt dit jaar uitgereikt in Langedijk. Eind juni vindt daar de uitverkiezing plaats van het mooiste gebouw van Langedijk van de afgelopen 25 jaar.

 
 

De AIA-lezingen en -films verhuizen van locatie! In de afgelopen jaren maakten we voor de lezingen gebruik van de Pleinzaal van theater De Vest. Met ingang van 2017 worden de LEZINGEN gehouden in de BIBLIOTHEEK ALKMAAR CENTRUM aan het Canadaplein. 

bibliotheek Alkmaar
 
 

Na enkele jaren te hebben gedraaid in Cinebergen gaat het AIA met de films terug naar Alkmaar. In 2017 zullen de ARCHITECTUURFILMS worden vertoond in het nieuwe FILMHUIS ALKMAAR aan de Pettemerstraat in Alkmaar.

Graag zullen wij u in 2017 weer bij onze activiteiten verwelkomen. Wij wensen alle belangstellenden, vrienden en sponsoren een voorspoedig jaar.

Namens het bestuur van AIA

filmhuis
 
 
JAARPROGRAMMA 2017

AIA-LEZING di 24.01, di 14.03, di 23.05, di 17.10, di 12.12
AIA-FILM di 21.02, di 16.05, di 31.10, di 21.11
AIA-SYMPOSIUM april
AIA-ARCHITECTUURPRIJS: opening tentoonstelling vr 09.06 en prijsuitreiking za 24.06
AIA-EXPO Opening 07.09, expositie 08.09 - 01.10
AIA-BEZOEK vr 29.09
AIA-FIETSTOCHT za 28/10

* wijzigingen voorbehouden

 
 
AIA wordt ondersteund door:

Gemeente Alkmaar, TAQA Cultuurfonds, BMN l Bouwmaterialen, BNA Kring Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwend Nederland Alkmaar, BPD Ontwikkeling, Eaton Industries, Monier Roofs For Living, Frans en Piet Tauber, Patina Hellende Daken, Jan de Wit Architect, Breddels Architecten, kerssens I de ruiter architecten, Klous + Brandjes Architecten, Rietvink Architecten, Van Hoek Spuybroek architecten, Gouverneur Architectuur