Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Architectuur Informatiecentrum Alkmaar ontvangen? Schrijf je in!

aia-kerstgroet

 
aia-alkmaar
Beste vrienden, sponsoren en belangstellenden van het AIA,

Het AIA ziet terug op een jaar met bijzondere architectuurlezingen, met een terechte winnaar van de AIA Architectuurprijs voor het mooiste gebouw van Langedijk, met een spannend symposium en een prachtig tentoonstelling over Cultuur op Overstad, met een bezoek aan Den Haag zoals we Den Haag nog nooit hadden gezien, met bijzondere architectuurfilms en met als afsluiting een levendige discussieavond over de gloednieuwe Omgevingsvisie van Alkmaar.

 
 
2017_boekejs

2018 wordt minstens zo bijzonder. In dit 25ste jaar van ons bestaan als architectuurcentrum kijken wij terug en vooruit. Wat is er in 25 jaar gebeurd met de architectuur, met onze stad, met onze regio, en wat staat ons te wachten. Wij laten het zien en we zullen er over praten.

 
 
2017-bezoek

En in 2018 doen wij mee met het grote Alkmaarse feest van de viering van 500 jaar Grote Kerk. In de zomer tooien wij de kerk met fotobeelden van ‘De Kerk van Morgen’. En wij doen dat met alle feestelijkheden en presentaties van dien, en met iedereen die dat met ons mee wil maken.

 
 

Het AIA wenst al onze vrienden, sponsoren en belangstellenden heel fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar.

 
 
2017_excursie
 
 
AIA wordt ondersteund door:

Gemeente Alkmaar, BMN l Bouwmaterialen, BNA Kring Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwend Nederland Alkmaar, BPD Ontwikkeling, Eaton Industries, John Koomen Tuinen, Monier Roofs For Living, Rabo Fonds Coöperatief Dividend, Frans Tauber, Patina Hellende Daken, Jan de Wit Architect, Breddels Architecten, kerssens I de ruiter architecten, Klous + Brandjes Architecten, Rietvink Architecten, Rob de Vries DVUA