Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Architectuur Informatiecentrum Alkmaar ontvangen? Schrijf je in!

Uitnodiging AIA-BNA 2 oktober

 
Excursie Den Bosch
Vrijdag 2 oktober 2015
icoon_bezoek
 
 
 
Architectuurexcursie Den Bosch

Het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar en de Kring Alkmaar van de Bond van Nederlandse Architecten organiseren hun jaarlijkse excursie voor de eerste keer als een gezamenlijke activiteit.

 
 
2015-Mc Guirck

De excursie is geheel gericht op recente stedenbouwkundige en bouwkundige ontwikkelingen in Den Bosch.
De bus vertrekt om op 2 oktober om 8.00 uur vanaf Hotel Van der Valk Akersloot (Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot). In Den Bosch zullen wij worden ontvangen door vertegenwoordigers van het Bosch Architectuur Initiatief (BAI). Tijdens de koffie met een Bossche bol zal een toelichting worden gegeven op de planontwikkeling van Den Bosch. Daarop volgt onder leiding van de gidsen van het BAI een wandeling door Paleiskwartier met onder andere de nieuwe brug Ponte Palazzo.
Na een lunch in de recentelijk ingrijpend verbouwde De Gruyter Fabriek volgt een bezoek aan het Museumkwartier met het nieuwe Noordbrabants Museum. Daarna zullen enkele woonkastelen in de woonwijk Haverleij worden bekeken. De middag wordt afgesloten met een bezoek aan baksteenproducent Vandersanden Group, waar wordt gezorgd voor een drankje en een hapje.
Rond 19.00 uur zijn wij terug in Akersloot.

 
 
2015_BenthemenCrouwel

De deelnamekosten bedragen € 40,00 per persoon. Aan de deelnemers wordt een uitgebreid programma verstrekt.
Aanmelding met uw naam en uw mailadres kan tot maandag 21 september en uitsluitend via het mailadres info@aia-alkmaar.nl.
U ontvangt daarna een bevestiging van uw reservering en een verzoek om betaling.

 
 
2015_dok
 
 

Vrijdag 2 oktober
Architectuurexcursie Den Bosch

Deelnamekosten: € 40,00 per persoon

 
 
Komende activiteiten

AIA-LEZING: do 15/10, do 10/12
AIA-FILM: zo 27/09, zo 29/11
AIA-EXPO: opening do 10/09
AIA-BEZOEK: vr 02/10

 
 
SCI - zwart 4 regels kleinst
AIA wordt ondersteund door:

stimuleringsfonds creatieve industrie, Gemeente Alkmaar, BNA Kring Alkmaar, Bouwend Nederland Alkmaar, BPD Ontwikkeling, Monier Roofs For Living, Bouwcenter RAB Alkmaar, Stoel van Klaveren Bouwstoffen, Patina Hellende Daken, Kennemer Wonen, Van Alckmaer voor wonen, Woningbouwvereniging Langedijk, Wooncompagnie, Woonwaard Noord-Kennemerland, Ymere, Jan de Wit Architect, Breddels Architecten, kerssens I de ruiter architecten, Klous + Brandjes Architecten, Rietvink Architecten