Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Architectuur Informatiecentrum Alkmaar ontvangen? Schrijf je in!

Uitnodiging AIA-Film 28 februari

 
AIA-Film
zondag 28 februari 2016
icoon_film
 
 
 
Rem Koolhaas

Hierbij nodigen wij u uit voor onze filmmiddag in Cinebergen. Deze film wordt ingeleidt door Tjeerd van de Sandt (senior architect OMA)

 
 
aia-film_201602_Koolhaas

Rem Koolhaas, A Kind of Architect

Rem Koolhaas is één van de meest invloedrijke architecten ter wereld wiens werk een inspiratiebron voor velen is. Zijn uitzonderlijke status heeft hij bereikt met uitdagende gebouwen en een groot aantal publicaties. Bij het grote publiek is hij voornamelijk bekend van zijn bureau Office for Metropolitan Architecture (OMA). De film neemt de kijker terug naar het begin van de carrière waarin hij als filmschrijver en journalist actief is. Koolhaas bestempelt de film als "de enige film over mij die ik leuk vind".

Voorafgaand aan de film zal senior architect Tjeerd van der Sandt (OMA) een introductie geven over de werkwijze van het bureau aan de hand van recente voorbeeld projecten. Tijdens deze middag bieden wij de bezoeker een unieke kijk in de keuken van Nederlands befaamdste architect. 

Lees meer...
 
 

Zondag 28 februari 2016, 15.30
zaal open: 15.30 uur

Cinebergen
Eeuwigelaan 7 | 1861 CL | Bergen NH
Losse kaarten: € 9,00
(65+ € 8,00; studenten en tot 18 jaar € 7,00)
Reserveren: via www.cinebergen.nl of 072 589 6310 (reserveerlijn)

 
 
Komende activiteiten

AIA-LEZING: do 10/03, do 19/05
AIA-FILM: zo 28/02, zo 29/05

* wijzigingen voorbehouden

 
 
SCI - zwart 4 regels kleinst
AIA wordt ondersteund door:

stimuleringsfonds creatieve industrie, Gemeente Alkmaar, TAQA Cultuurfonds, BNA Kring Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwend Nederland Alkmaar, BPD Ontwikkeling, Monier Roofs For Living, Stoel van Klaveren Bouwstoffen, Patina Hellende Daken, Kennemer Wonen, Van Alckmaer voor wonen, Woningbouwvereniging Langedijk, Wooncompagnie, Woonwaard Noord-Kennemerland, Ymere, Jan de Wit Architect, Breddels Architecten, kerssens I de ruiter architecten, Klous + Brandjes Architecten, Rietvink Architecten