Steun het AIA

Vrienden van de architectuur zijn vrienden van het AIA.

Word vriend en help ons met het uitvoeren van het programma! Voor slechts € 20,- per jaar draagt u bij aan het debat over architectuur in de breedste zin van het woord in de regio.

Inkomsten en beheer

De stichting Architectuur Informatiecentrum Alkmaar kent 4 methodes om de benodigde gelden te verkrijgen voor het kunnen uitvoeren van de activiteiten:

  • Subsidie;
  • Sponsoring;
  • Vrienden van AIA;
  • Ticket en entree gelden bij activiteiten.

Beloningsbeleid

Alle werkzaamheden die worden uitgevoerd door de bestuursleden, bestuursondersteuners en leden van de programmaraad, worden om niet uitgevoerd, zonder dat daar een financiële tegemoetkoming voor wordt uitgekeerd.
Het AIA maakt gebruik van de administratie van de Kunstuitleen, met name om de vrijwilligers te kunnen ontlasten van de terugkerende administratieve handelingen. Hiervoor wordt jaarlijks het aantal uren ingekocht dat gelijkstaat aan ongeveer 1 dag per week.
De penningmeester wordt ondersteund door het administratiekantoor Buijs uit Alkmaar. Zij voeren de kwartaal aangifte uit van de BTW, en stellen de jaarcijfers op.

ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Stichting Architectuur Informatiecentrum Alkmaar heeft de culturele ANBI-status. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt

En voor meer informatie over onze beleidsdoelstellingen

Steun ons direct!

Word ook vriend (voor € 20,- per jaar) en meld u aan via onderstaand formulier.
Een hogere bijdrag is uiteraard zeer welkom.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.