Lezing: Lessen In Circulariteit

Hans Hammink, associate-architect bij de Architekten Cie, deelt zijn geleerde lessen over circulair ontwerpen, realiseren en samenwerken. Over het lef om te leren, de strijd tussen ego en eco, over gezamenlijke doelen en de esthetiek van de nieuwe manier van bouwen. Het gebouw is een verhaal, maar wil je dat aan je kleinkinderen vertellen? Circulariteit is voor de Architekten Cie geen idealistische hype, maar een praktische gewoonte. In september 2021 is onder dezelfde titel als deze lezing zijn boek verschenen.

Hans Hammink is sinds 2004 werkzaam bij de Cie. Na zijn studie aan de TU Delft werkte hij in Londen en was hij medeoprichter van het Amsterdamse architectenbureau M3H. Hij werkt in binnen- en buitenland aan grote, ingewikkelde projecten. Vooral de integratie van architectuur met techniek en circulariteit heeft zijn interesse. Een recent voorbeeld daarvan is het project Circl in Amsterdam. Ook is hij één van de bedenkers van het Gebouwenpaspoort: een digitale tweeling van een gebouw, een 3D-model gekoppeld aan circulaire data. Hans is docent aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.

Titel: Lessen in circulariteit

Spreker: Hans Hammink, associate-architect bij de Architekten Cie

Datum: 5 April 2022

Tijd: 20.00 uur

Locatie: TAQA Theater De Vest – Pleinzaal, Canadaplein 2, Alkmaar

Toegang: 5 euro l vrienden 3 euro

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word Vriend van het AIA
Om deze en andere activiteiten mogelijk te (blijven) maken worden de kijkers thuis opgeroepen om vriend te worden van het AIA vanaf 20 euro per jaar. Als vriend ontvangt u uitnodigingen voor alle activiteiten van het AIA. In bepaalde gevallen zal voor vrienden een korting gelden op de prijs van onze producten. Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.

Foto’s en afbeeldingen © de Cie