AIA lezing Boris Zeisser van Natrufied-architecture

Recent is wooncoöperatie 'de Warren' opgeleverd, een bijzondere vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Natrufied-architecture ontving hiervoor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2023. Boris Zeisser zal ingaan op dit, en andere, in hout uitgevoerde projecten en de rol die hij daar als architect in speelde. NATRUFIED is een samentrekking van 'nature' en 'petrified', en staat voor de natuur die is omgezet in bouwbare materialen.

Boris Zeisser begon na zijn studie in Delft in 1995 als architect bij Erick van Egeraat in Rotterdam. In 2001 richtte hij samen met Maartje Lammers 24H-architecture op. Dit kreeg in 2015 een vervolg in Natrufied Architecture. Het bureau van Boris en Anja Verdonk is gevestigd in Bergen en bestrijkt een breed werkveld, van scholen en leisure tot woningbouw, in binnen- en buitenland. 

BEZOEKEN

Aanmelden is niet nodig.

Datum: 13 februari 2024

Aanvangstijd: 20:00

Locatie: Pleinzaal van Taqatheater de Vest, Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

Toegang: 5 euro l vrienden 3 euro

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word Vriend van het AIA
Om deze en andere activiteiten mogelijk te (blijven) maken worden de kijkers thuis opgeroepen om vriend te worden van het AIA vanaf 20 euro per jaar. Als vriend ontvangt u uitnodigingen voor alle activiteiten van het AIA. In bepaalde gevallen zal voor vrienden een korting gelden op de prijs van onze producten. Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.