De tentoonstelling ‘de Kerk van Morgen’ staat in Nagele

Na Haarlem en Rotterdam is de tentoonstelling ‘de Kerk van Morgen’ inmiddels verhuisd naar de Noordoostpolder. De tentoonstelling is daar in een dubbelexpositie ondergebracht in het plaatselijke museum van Nagele.

De door het AIA geproduceerde tentoonstelling over de herinrichting van leegstaande kerken in Nederland, met de prachtige foto’s van Peter H. Toxopeus, is daar gedurende de maanden december en januari en februari elke week van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken.

Aangezien op dit moment in veel Nederlandse steden gewerkt wordt aan het opstellen van een Kerkenvisie blijft het onderwerp van het hergebruik en de herinrichting van kerken voorlopig zeer actueel. Bij de discussies die rondom de vaststelling van de Kerkenvisies plaatsvinden is de tentoonstelling een bron van informatie en inspiratie.


Het ziet er naar uit dat de tentoonstelling het komende jaar nog in verschillende andere steden in Nederland te zien zal zijn.

Tentoonstelling

De tentoonstelling is te bezichtigen in museum Nagele.

Datum: 1 december 2022 – 26 februari 2023

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00

Locatie: Ring 23, 8308 AL, Nagele

Website: https://museumnagele.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word Vriend van het AIA
Om deze en andere activiteiten mogelijk te (blijven) maken worden de kijkers thuis opgeroepen om vriend te worden van het AIA vanaf 20 euro per jaar. Als vriend ontvangt u uitnodigingen voor alle activiteiten van het AIA. In bepaalde gevallen zal voor vrienden een korting gelden op de prijs van onze producten. Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.