Lezing: Wat geeft een gebouw terug aan de stad?

Op dinsdag 22 februari 2022 geven Bart van Kampen en Lisa van der Slot van architectenbureau De Zwarte Hond de lezing 'Wat geeft een gebouw terug aan de stad?'. De Zwarte Hond is betrokken bij de ontwikkeling van de plannen voor het PEN-dorp in Alkmaar. De lezing wordt georganiseerd door het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) en vindt plaats in TAQA Theater De Vest.

Op dinsdag 22 februari 2022 geven Bart van Kampen en Lisa van der Slot van architectenbureau De Zwarte Hond de lezing ‘Wat geeft een gebouw terug aan de stad?’. De Zwarte Hond is betrokken bij de ontwikkeling van de plannen voor het PEN-dorp in Alkmaar. De lezing wordt georganiseerd door het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) en vindt plaats in TAQA Theater De Vest.

De Zwarte Hond stelt zich bij iedere opgave steeds de vraag, wat de toegevoegde waarde is van het project voor zijn omgeving. Hoe maak je plekken waar ieder zich thuis kan voelen? Hoe maak je een huiskamer voor de stad?

Bart van Kampen (Partner) en Lisa van der Slot (Associate) werken bij De Zwarte Hond aan uiteenlopende architectuuropgaven. Of het nu om een woningopgave gaat, een schoolcampus of een cultuurcentrum, de architectuur is gericht op het welbevinden van mensen en heeft aandacht voor het karakter van de plek die ze bestendigen met eeuwige schoonheid.

De Zwarte Hond is betrokken is bij de ontwikkeling van de plannen voor het PEN-dorp.

Datum: 22 februari 2022
Tijd: 20.00 uur
Locatie: TAQA Theater De Vest – Pleinzaal, Canadaplein 2, Alkmaar
Titel: Wat geeft een gebouw terug aan de stad?
Spreker: Bart van Kampen (Partner) en Lisa van der Slot (Associate)
Toegang: 5 euro l vrienden 3 euro

Word Vriend van het AIA
Om deze en andere activiteiten mogelijk te (blijven) maken worden de kijkers thuis opgeroepen om vriend te worden van het AIA vanaf 20 euro per jaar. Als vriend ontvangt u uitnodigingen voor alle activiteiten van het AIA. In bepaalde gevallen zal voor vrienden een korting gelden op de prijs van onze producten. Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.

Foto boven © De Zwarte Hond