AIA Tentoonstelling ‘De Kerk van Morgen’ hangt in Rotterdam

De door het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar geproduceerde tentoonstelling ‘De Kerk van Morgen’ met de foto’s van Peter H. Toxopeus, is tot en met augustus te bezichtigen in de Citykerk het Steiger, Hang 18 in Rotterdam.

Het evenement Heilige Huisjes in Rotterdam is beëindigd maar onze tentoonstelling De Kerk van Morgen blijft gedurende de maanden juli en augustus op de zaterdagen te bezoeken in de de Citykerk het Steiger, ook wel genoemd de Steigerkerk.

Daarna verhuist de tentoonstelling naar de Noordoost polder en zal daar gedurende de wintermaanden in Nagele te zien zijn.   

De belangstelling voor de tentoonstelling is groot, niet alleen omdat het een prachtige fotorapportage van heringerichte kerken is, maar vooral omdat het hergebruik van leegstaande kerken een probleem is dat zich overal in Nederland voordoet

De tentoonstelling zet de schijnwerpen op het hergebruik en de herbestemming van vrijkomende kerken. 

De Citykerk Het Steiger kent een onzekere toekomst. Deze tentoonstelling laat zien dat
sluiting niet de enige optie is.

Bezoeken

Adres: Citykerk het Steige, Hang 18 Rotterdam

Datum: 1 juni 2022 – 30 juni 2022

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word Vriend van het AIA
Om deze en andere activiteiten mogelijk te (blijven) maken worden de kijkers thuis opgeroepen om vriend te worden van het AIA vanaf 20 euro per jaar. Als vriend ontvangt u uitnodigingen voor alle activiteiten van het AIA. In bepaalde gevallen zal voor vrienden een korting gelden op de prijs van onze producten. Aanmelden kan via info@aia-alkmaar.nl of ons contactformulier.